Serveis d’assessorament i acompanyament.

En aquest espai trobareu les línies i productes que la Subdirecció General de Cooperació Social i Voluntariat posa a disposició de les entitats, per donar-los suport per al desenvolupament i la promoció del voluntariat.  Anar a Voluntariat.org

 

Que és un Grup d'Interès?

Són grups d'interès les persones físiques o jurídiques i les organitzacions sense personalitat jurídica que duen a terme activitats susceptibles d'influir directament o indirectament en l'elaboració i l'aplicació de les polítiques públiques, en l'elaboració de propostes normatives o en la presa de decisions, en defensa d'un interès propi o de tercers o d'un interès general.

Si la vostra entitat vol influir en la gestió o en la presa de decisions de l'Ajuntament sou un Grup d'Interès i us heu d'inscriure en el Registre de Grups d'Interès de Catalunya. A continuació us oferim informació per aclarir els dubtes que se us plantegin i per facilitar-vos la vostra inscripció.

Preguntes més freqüents sobre els grups d'interès

Com inscriure's al Registre de Grups d'Interès de Catalunya?

Codi de conducta comú dels Grups d'Interès

 

Transparència a les entitats i associacions

Les entitats privades que rebin ajuts o subvencions públiques en una quantia superior a 100.000€ o bé, quan més del 40% del total dels seus ingressos anuals provinguin d'ajuts públics, sempre que assoleixin com a mínim la quantitat de 5.000€ estan obligades a fer efectives les obligacions de publicitat activa que estableix la Llei de transparència.

Guia de transparència per a les entitats

Comunicació del web de transparència per poder integrar la seva informació en el portal de transparència de la Generalitat d'acord amb la Llei 19/2014.

Regidoria d’Atenció Ciutadana i Participació

Per feu-nos arribar les vostres propostes o consultar empleneu aquest formulari: