La secció teatral del CRiC fa temps que està molt activa preparant diverses obres per oferir una programació amena i entretinguda per a tots els públics aquesta nova temporada primavera-estiu. Començarà a principis de març, en el marc de la inauguració de les Jornades de la Dona 2020. amb l'obra Els canviarem sí o sí, escrita i dirigida per Ana Marín.
Es tracta d' una comedia que repassarà els estereotips de la masculinitat i el masclisme de la mà de 10 actrius i 4 actors de la secció adulta del CRiC.
Per la seva banda, el grup infantil del CRiC ja preparat l'obra Un anunci enverinat, i els nois i noies de l'entitat ASPAMOTI, amb actors i actrius del CRiC, assagen a hores d'ara la coneguda peça Joan sense por. La previsió és que aquestes dues obres s'estrenin a l'abril o maig durant una jornada solidària per recaptar diners per a l'entitat ASPAMOTI.
Però això no és tot: el grup d'adults del CRiC també assaja dues obre més, que tenen previst estrenar a la Sala Pau Casals a la primavera i a l'estiu. Són dues comedies; d'una banda, La temptació viu a dalt, coneguda obra teatral de Broadway convertida en icona swl cinema per Billy Wilder i Marilyn Monroe, i de l'altra, Sigues infidel i no miris amb qui, una reconeguda comèdia teatral amb gran èxit de públic en molts teatres espanyols.

El grup de teatre del CRiC de Montgat escalfa motors