Procés participatiu per a definir els usos del Parc de les Bateries

El proper cap de setmana tindran lloc unes jornades participatives per decidir com volem que sigui el Parc de les Bateries, quins usos han d’estar permesos i, si cal, quins usos s’han d’excloure, així com les millores que s’hi han de fer.

La jornada del dissabte 26 de gener , és un taller amb el grup motor del procés participatiu format per representants de les entitats i de la ciutadania, seleccionats per sorteig entre les persones inscrites en el Registre Ciutadà. La jornada està previst que comenci a les 10.30 i acabi cap a les 13 hores. La primera part de la jornada serà una passejada pel parc i, en acabat, tindrà lloc un taller participatiu sobre com volem que sigui el parc.

Les entitats poden confirmar la seva assistència fins el proper dimecres, dia 23 de gener.

La jornada de diumenge 27 de gener és oberta i està adreçada a les famílies, l’objectiu de la jornada és que les famílies descobreixin el parc i diguin com se l’imaginen. Per això hi haurà activitats lúdiques i participatives per recollir la seva opinició. La jornada de diumenge està previst que comenci a les 11 hores i es preveu que acabi cap a les 13 hores.

El punt de trobada és l’accés al costat de la pista poliesportiva.

 

 

 

Taller participatiu per definir els usos del Parc de les Bateries