El passat dimecres les entitats i associacions de Montgat van ser convocades a participar en el grup de treball de Participació Ciutadana. La sessió es va centrar, principalment, en dos punts, la propera constitució del Consell de la Vila prevista per abans de final d’any i l’organització d’una mostra d’Entitats.

Pel que fa al Consell de la Vila es va informar als assistents del procés que es seguirà a partir de l’aprovació definitiva del Reglament de Participació Ciutadana, estant prevista la convocatòria del plenari d’entitats, el proper mes d’octubre, per a la designació dels seus representants al Consell de la Vila.

En un altre ordre de coses, es va constituir la comissió organitzadora de la Mostra d’Entitats que es tornarà a reunir el proper mes de setembre.

Les entitats reflexionen sobre el Consell de la Vila