El passat divendres es va reunir el grup de treball de Participació Ciutadana per definir les principals línies de treball dels propers mesos. Aquestes es centraran principalment en:

– Elaborar el Reglament de Participació Ciutadana i recuperar el Consell de la Vila .

– Consolidar els tallers i accions formatives, prioritzant durant aquest any les següents matèries: subvencions, elaboració de projectes de subvencions, comunicació i gestió de xarxes i manipulació d’aliments.

– Dissenyar noves accions que permetin visualitzar i posar en valor el teixit associatiu de Montgat.

Pel que fa al Reglament de Participació Ciutadana,  la Regidoria presentà el document base i s’acordà iniciar un diàleg públic i obert per a recollir propostes que enriqueixin el Reglament. Podeu participar en el diàleg sobre el Reglament aportant els vostres comentaris i observacions, per fer-ho cliqueu aquí.

El grup de treball de Participació Ciutadana és un punt de trobada, obert a totes les persones membres d’entitats i associacions de Montgat, on treballar conjuntament per promoure i potenciar el teixit associatiu de Montgat. Si esteu interessats en participar-hi només cal que envieu un correu electrònic a consulta.montgat@gmail.com

 

Nova reunió del grup de treball de Participació Ciutadana