Aquest dilluns s’ha constituït formalment el grup motor del procés de pressupostos participatius. El grup motor està format per ciutadans i ciutadanes escollits en un sorteig públic i per representants d’entitats i associacions de Montgat.

Les entitats que formen part del grup motor són: Agrupació Sardanista, la Colla de Diables de Montgat, l’Associació infantil i juvenil el Racó del Gat, l’Aula d’Extensió Universitària,l’AVV Mallorquines, l’Associació per a la difusió de Montgat, Club Marítim, ASPAMOTI, Casal de Gent Gran “Joan Maragall” i Dog-Cat-Lovers.

El grup motor té, entre d’altres funcions, fer propostes i avaluar i seleccionar les propostes candidates a presentar a votació per part de la ciutadania.

Properament es presentarà en audiència pública el procés de pressupostos participatius.

 

 

Constitució del grup motor del procés de pressupostos participatius.