Sorteig de persones seleccionades per formar part del grup motor

 

Com es va informar el passat divendres, aquest matí s’ha celebrat el sorteig per seleccionar les 250 persones a qui es convidarà a participar activament en el procés d’elaboració del pressupost participatiu 2018, incorporant-se al grup motor. Com es va informar, el grup motor el formaran 35 persones. 25 i els respectius suplents en representació de la ciutadania i 10 més representant al teixit associatiu.

En els propers dies les persones que, aleatòriament, han sortit del sorteig rebran una carta en el domicili on consten empadronades convidant-les a participar. Les persones que acceptin la invitació hauran de posar-se en contacte amb la regidoria de Ciutadania i Participació per comunicar-ho.

 

Celebrat el sorteig per a seleccionar les 250 persones candidates a formar part del Grup Motor del pressupost participatiu