Ahir es va presentar a les entitats la proposta de pressupost participatiu, elaborada per la Regidoria de Ciutadania i Participació. La proposta que s’ha presentat dona resposta a qüestions sorgides en les reunions del grup de treball de Participació i també incorpora propostes plantejades pels grups municipals en el decurs de la sessió que va tenir lloc el passat dimarts, on se’ls hi va presentar el projecte de protocol de pressupostos participatius.

Con es va anunciar durant la presentació, durant la propera setmana les entitats rebran una carta convidant-les a participar i a proposar els seus candidats a incorporar-se al grup motor que pilotarà el procés de pressupost participatiu.

Aquest Grup Motor estarà format per 35 persones, 25 de les quals seran ciutadans i ciutadanes de Montgat escollides per sorteig i les 10 restants representants d’entitats escollits pel plenari d’entitats de Montgat.

Està previst constituir el grup motor el proper mes de setembre i, una vegada constituït, es presentarà públicament el projecte pilot de pressupost participatiu.

Es presenta el projecte de pressupost participatiu a les entitats i associacions de Montgat